Nieuws

Hier vind je een overzicht van nieuwsberichten en van de nieuwsbrieven die we hebben gemaild naar de adressen in ons bestand. Wil je ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond Hof van Oss?Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Spread the word!Het was een frisse lentedag, zondag 20 maart, op kinderboerderij de Elzenhoek. De kartrekkers van Hof van Oss stonden hier met een warm kopje koffie enthousiaste geïnteresseerden te woord. Ook na deze bijeenkomst hebben we weer nieuwe inschrijvingen en hebben we inmiddels 75 aspirant leden.  Hier zijn we heel blij mee…… maar we willen natuurlijk dat nog veel meer mensen straks kunnen genieten van de tuinderij en al het lekkere voedsel. Dus help ons mee en “spread the word”. Laat iedereen in je omgeving weten van het mooie initiatief wat we met elkaar willen realiseren, en maak ze enthousiast. klik op onderstaand logo om onze flyer gemakkelijk te downloaden en naar je familie en vrienden te mailen.


Flyer Hof van Oss

Hof van Oss komt dichterbij!20-1-2022 - Hof van Oss heeft goede stappen gemaakt en de realisatie is weer een stukje dichterbij!

Afgelopen oktober hebben we met een groot aantal leden en geïnteresseerden een mooie wandeling gemaakt in het gebied waar de tuinderij ingericht zal gaan worden. Voor het Brabants Dagblad aanleiding voor een mooi stuk over ons initiatief. Hierdoor is ons ledenaantal gegroeid en hebben we nu 70 aspirant leden!

Intussen zijn wij bezig met een inrichtingsplan en één van de kartrekkers is begonnen met de cursus Agro-Ecologie in praktijk.


Lees meer....

Hof van Oss in het Brabants Dagblad

Hof van Oss in het nieuws

Inspirerend bezoek aan Eet MeerboschOss, 7 juli 2021 - Op 12 juni hebben de kartrekkers met enkele nieuwe leden van Hof van Oss de tuinderij ‘Eet Meerbosch’ in Nijmegen bezocht. Boer Siem Ottenheim runt een zelfoogsttuin voor 240 leden op 2 hectare grond. Hij gaf ons een  uitgebreide rondleiding door zijn tuinderij en voedselbos. Daar hebben we veel inspiratie uitgehaald.


Lees meer....

Nieuwsbrief Archief